Despre noi

Cine?

Suntem publiciton – agenția de publicitate cu servicii complete și personalizate.

Ne definește expertiza fiecărui om din departament și experiență, fiind prezenți pe piață încă din anul 2006. Avem o echipă tânără, pasionată, pregătită în orice moment pentru noi provocări.

De-a lungul timpului am reușit să atingem obiectivele propuse, iar atunci când am întâmpinat obstacole și eșecuri am reușit să învățăm din ele.

La momentul actual avem dezvoltate mai multe departamente interne. Astfel, am reușit să optimizăm timpul de lucru, costurile și calitatea produsului livrat. Investim constant în dezvoltarea noastră atât ca oameni, cât și ca firmă. Fiecare membru al echipei dispune de expertiză necesară în domeniul de activitate.

Un atu în portofoliul nostru de servicii este faptul că oferim audit și consultanță din partea specialiștilor din echipă. Acest serviciu poate fi folosit în favoarea dumneavoastră, pentru a contura o nouă viziune asupra modului în care desfășurați promovarea și asupra business-ului pe care doriți să-l dezvoltați sau să îl reorințați.

Ce?

Construim și comunicăm imagine, analizăm, realizăm strategie, proiectăm, coordonăm, implementăm, îmbunătățim, perfecționăm, expunem.

Suntem alături de ține de la idee la implementare și comunicare până la comentariile de retur și îmbunătățire.

Facem lucrurile de la cap la coadă și ne axam pe originalitate, calitate, experiență, inteligență, inspirație, sinceritate și seriozitate.

Suntem orientați spre rezultate, dar și spre artă. În rezultatele partenerilor stă imaginea noastră, iar în artă stă spiritul publiciton.

Oferta noastră prezența include, dar nu se limitează la: campanii complete, branding, realizarea mapei de identitate vizuală, webdesign și programare web, fotografie și videografie, optimizare pentru motoare de căutare, promovare online, consultanță specializată, marketing, media, relații publice, tipar și producție, iar gama de servicii continuă. Totul este oferit la un preț corect.

Cum?

Identitatea vizuală se realizează în urma repetatelor interacțiuni cu clientul și după înțelegerea obiectivului vizat.

Strategia de marketing și de relații publice se concepe în urma analizelor și a obiectivelor clientului raportate la perioada de timp propusă.

Serviciile de fotografie și videografie se realizează cu echipamente performante, de către profesioniști (fotografiile au caracteristici tehnice suficiente pentru orice tip de tipar, iar clipurile video se realizează la rezoluții superioare).

Designul grafic se concepe plecând de la identitatea vizuală create și publicul țintă propus.

Pentru partea de programare web folosim tehnologii moderne, potrivite scopului pe care îl avem, urmărind în special să adoptăm soluții personalizate.

Evenimentele organizate au în spate o echipa dedicată și plină de energie gata să răspundă celor mai variate și complexe solicitări ale clienților.

Tiparul și producția publicitară se realizează cu echipamente proprii, dar întotdeauna susținute de o rețea de parteneri gata să execute lucrările speciale în timpul promis clientului.

Misiune si Valori

MISIUNE

Dezvoltarea, lansarea si promovarea unor resurse si concepte creative, originale si constructive, destinate unui public ce intelege nevoia de comunicare pe toate planurile si pe toate canalele disponibile publicului tinta.

VALORI

Calitate – O caracteristica importanta ce deosebeste munca noastra. Evaluam calitatea in orice punct al actiunilor noastre si incercam sa ne imbunatatim atat prin actiuni preventive cat si prin actiuni corective. Suntem hotarati sa perfectionam fiecare proces din echipa si sa crestem competitivitatea pe piata romaneasca.

Profesionalism – Echipa este un factor determinant in prezentarea produsului final. Punem accent atat pe individ si particularitate cat si pe echipa si ansamblu. Astfel fiecare aduce un plus de valoare.

Creativitate – Ce este progresul fara creativitate, creativitatea naturala a individului? Ca orice lucru nou, ca orice gandire altfel si ca orice zona neumblata (neexplorata), creativitatea poate duce catre un success rasunator sau catre o lume noua.

Inovatie – Inovatia este raspunsul la problemele, mici sau mari, aparute in utilizarea aparaturii si a echipamentelor existente. Inovatia conduce la simplificare.

Adaptabilitate – Piata, utilizatorii si relatiile parteneriale creeaza exigente si asteptari pe care le intampinam si analizam pentru evolutia noastra in fata fiecaruia dintre membrii comunitatii.

Comunicare – Este o parte dezvoltata a laturii umane ce ofera informatii bidirectional. Ne ajuta sa evoluam ca individ, dar si ca un tot.

Performanta – Este acolo in varf unde vrem sa ajungem in legatura cu fiecare domeniu in care activam, chiar si in cele mai noi. Dezvoltam oportunitatile si minimizam riscurile in fata carora suntem adusi.

Respect – Ne respectam si va respectam din dorinta de a evolua impreuna. Cei care dau dovada de respect si sunt capabili sa ofere o critica argumentata, obiectiva si constructiva sunt cei care fac un pas mai aproape de perfectiune.

Etica – Stim si respectam faptul ca fiecare cultura si fiecare individ se deosebeste prin propriile granite.

Reputatie – Pentru noi este scara pe care dumneavoastra ne plasati. Va multimim pentru fiecare treapta pe care o acordati organizatiei noastre si va asiguram ca suntem decisi sa fim un partener de incredere.