Tipar

Tipar – offset și digital (promoționale, personalizări, etc)

Tipar offset= procesul de tipărire ce implică transferul de cerneală lichidă pe placa tipografică, iar apoi pe suprafața finală (hârtie, carton, etc.).  Echipamentul folosit de noi are o capacitate maximă de printare de 1000x700mm și este potrivit pentru tiraje de cel puțin 1000 de buc. (pentru tiraje mai mari prețul per bucata scade considerabil.

Tipar digital= Tiparul digital este realizat cu ajutorul unor imprimante moderne de tip laser sau inkjet. Acest tip de tehnologie poate fi utilizata cand se folosesc fișiere precum PDF. Este potrivită pentru tiraje ce încep de la o bucată. 

Cu tehnica de ultima generatie reusim sa aducem o gama larga de produse customizate pentru comunicare indoor si outdoor, de la mici pana la mari dimensiuni.

Folosim diverse procedee de imprimare cu materiale de calitate.

DECUPARE SI GRAVARE LASER

Tehnologia laser  permite decupajul si gravarea cu precizie pe diverse obiecte din MDF, bambus, placaj, pluta, carton, hartie, aluminiu, lemn, plastic, sticla, piele, panza, cauciuc, granit, marmura, ceramic.

TERMOTRANSFER

Termotransferul (sau transferul termic) este un proces de imprimare indirecta, ce implică imprimarea si/sau taierea computerizata a unor folii adezive speciale si aplicarea lor pe suprafata de personalizat cu ajutorul unei prese termice.

SUBLIMARE

Este un proces care consta in transferul cernelii direct in textura materialului sau pe material, la o temperatura de 190 grade celcius. Sublimarea se face pe textile sau pe alte suporturi precum ceramica care au fost tratate in prealabil pentru sublimare.

PRINT UV

Aproape orice obiect poate fii imprimat prin aceasta metoda. Noua tehnologie permite realizarea de produse care se diferentiaza cu usurinta de cele clasice.

FIRME LUMINOASE / CASETE LUMINOASE

Cele mai bune optiuni pentru o atenta semnalizare sunt firmele luminoase pentru locatii comerciale sau business-uri si casete luminoase personalizate, in functie de preferintele tale. Inscriptionarea se poate realiza cu: autocolant printat, polyplan printat, autocolant colorat in masa, litere stiplex colorat in masa si decupate cu laser.

Sunt utilizate pentru: reclama stradala, diferite tipuri de business, sedii de firma, spatii comerciale, marketuri, cabinete de avocatura, notariale, contabilitate, clinici medicale, cluburi, pensiuni, restaurante, etc.

PRINT OUTDOOR/ SISTEME DE AFISARE

Bannere, rollup-uri, meshup, people stopper, stickere, autocolant, signalistica. Cu tehnologia noastra veti obtine imagini uluitoare si rezultate exceptionale.

MOBILIER PERSONALIZAT

Productia publicitara se poate impleti armonios cu productia de mobilier prin metodele de personalizare pe care vi le propunem.Avem tehnologie inovatoare care permite personalizarea mobilierului dedicat magazinelor, birourilor, evenimentelor, restaurantelor, hotelurilor, casnice etc.